Länkar

ADAPTIL
Hundens lugnande feromon som, i kombination med genomtänkt träning, kan användas som hjälpmedel vid problem relaterade till rädlsa, oror och stress. 

Back on Track
Ett väldigt bra utformat täcke som täcker alla viktiga muskelgrupper. I tyget finns keramiska partiklar som reflekterar tillbaka kroppsvärmen så att hunden håller sig extra varm. Detta är framförallt viktigt vid fysisk träning av hunden samt för äldre lite stelare hundar. Tro mig, detta täcke gör stor skillnad jämfört med ett "vanligt" täcke! 

Dogland
Frida Taipale jobbar med friskvård och rehabilitering av hundar och har dessutom två simmbassänger för hund här i Täby.

Hundkuranten
Anna Nähl är en mycket duktig hundfysioterapeut. Misstänker du att din hund har ont någonstans eller bara vill göra en check att allt står rätt till i rörelseapparaten, kontakta Anna! Anna har även skrivit bra böcker om massage, stretching, fysträning och rehabilitering.

Hurtta
Hurtta har otroligt bra täcken, de är tåliga men samtidigt smidiga så att hunden kan röra sig ordentligt. Det finns även bra halsband, selar och koppel. Deras reflexserie (för både hund och förare) gör att man syns bra i mörkret. Sen har de även en väldigt bra hundförarväst med massa smarta funktioner!

RallyMix
RallyMix är en ny populär hundsport på frammarsch! På hemsidan kan du läsa mer om sporten och hitta datum för tävlingar mm. 

Svanstippens Hunddagis
Ett väldigt bra hunddagis här i Täby!

Foderboxen
Hemkörning av bland annat färskfoder och barf.