Hälsa utan att hoppa

Har du en hund som blir sååå glad när den ska hälsa på människor? Som hoppar, studsar och kanske till och med välter den stackare som blir hälsad på? Det är visserligen härligt att hunden blir glad men i vissa situationer är det mindre lämpligt med en sådan hälsningsrutin... Då är detta kursen för dig!

I denna kurs tränar vi dels på att kunna låta bli att gå fram till människor som befinner sig nära, det är ju inte alltid hunden ska hälsa även om en människa befinner sig intill. 

Vi tränar även på hur en hälsning kan ske, vid de tillfällen hunden får hälsa. Vi går igenom flera olika strategier vid hälsning och vi tränar även på andra saker som hjälper hunden att behärska sig själv och därmed klara av att hälsa på ett lugnare sätt.

Vi tar upp olika hälsningssituationer, t.ex. hunden som hoppar på familjemedlemmar, hunden som hoppar på besökare som kommer hem och hunden som hoppar på någon som man kanske stannar för att prata med på promenaden.

Observera att denna kurs riktar sig till hundar som är glada i att hälsa på människor, tycker din hund istället att det är läskigt att hälsa så behövs annan typ av träning och denna kurs passar mindre bra.

Förkunskapskrav: Valpkurs eller vardagslydnad 1

Max antal hundar: 4 st p.g.a. lokalens storlek/utformning


Fulltecknad.
Datum: 19/1, 2/2
Tid: 18:30-20:00
Plats: inne och ute hos Svanstippens Hunddagis i Täby
Pris: 960:-


Kursen har startat
Datum: 22/1, 5/2
Tid: 18:00-19:30
Plats: inne och ute hos Svanstippens Hunddagis i Täby
Pris: 960:-


Kursanmälan

 

Is
Is